CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, December 10, 2009

Himpunan Keluarga 2009

di awal pagi....

hii sumee...skng kite da masuk ujung taun kan...and dihujung2 tahun ni kalau kite perhatikan kat ofis kite tu keadaan mula lenggang...mana x nya, sume sibuk nak clearkan leave masing2.. Nak carry forward ketaun depan pun bkn leh carry byk2 so nak xnak sape yang berlambak leave tu kena la gak clearkan bulan ni...xtau la dorg mmg saje kumpul leave atau mmg xde masa nak amek leave...hanya mereka yang taun..
nway..ujung taun ni jugak adalah masa bersama famili sbb sape yang ade anak2 yang bersekolah time ujung taun ni anak2 cuti..so leh byk anak2 holiday...famili aku pun xketinggalan la... last week kitorg ada wat famili day..best sgt2..sume famili berkumpul and mcm2 aktiviti ade...aktiviti utk kanak2..dewasa..ibu2 and bapak2..sume sporting abes la..thanks to pakcik ku yang organise event ni..keep it up! hope taun depan wat ag..
Kami Bangga, 1 Generasi

3 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

tahniah pd paman awk..
t next family da leh kite join ek..huhuhuhu..(^^,)

dyla said...

bole2..
ti kite gtau paman masuk nama awk..
huhu..

~..cik PriNCEss..~ said...

haa..msk jgn xmsk..ekekekeke..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"