CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Thursday, June 14, 2012

Bila Yang Cantik Bergaduh..

Assalamualaikum...


Psst..kite bukan nak buat blog hiburan..tp kite terbace kisah ni dlm utusan malaysia harini so rasa macam nak komen..


Lagipon rasanya dah ramai yg tau kisah pasal ni kan..hurm..heran kan..sama-sama cantik pon boleh dengki mendengki..


Wallahualam la siapa betul siapa salah.. Tapi org sekarang da pandai menilai kan..


Aku takde la sokong sapa-sapa sebab aku tak minat pun dorang smua..tapi pendapat aku kalau tengok lakonan Tasha Shila dgn Anzalna ni lagi bagus dari Neelofa.. Teringat la cite Azura lakonan Neelofa tu...ya allah serius bosan!! Macam orang tak reti belakun je..menangis pon air mata palsu..


At least 1st time aku tgok lakonan Tasha Shila and Anzalna tu tak nampak sekaku Neelofa tu...


Sorry ye pada peminat artis terbabit..jgn saman saye ye..cume pendapat ikhlas dr org yang bute seni macam aku ni...


P/s: cantik wajah tak semestinya cantik hati..tapi kalau cantik hati confirm berseri cantiklah wajahnya..


:)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Aida Azryn said...

hmm.. entah la.. kita xtahu cerita sebenar.. Hanya antara mereka bertiga je yang tahu.. harap2 cepat la selesai masalah diorang tu.. huhu

siti kektus said...

hoho. no komen. boleh ? ;p

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"