CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Nuffnang Ads

Selamat Datang Ke Blogger Cik Dyla

Tolong saye kawan2..ramai2 klik k? ^^,

Tuesday, December 13, 2011

KUPINANG KAU DENGAN BISMILLAH..

hi assalamualaikum semua...


korang...korang pernah dengar tak lagu ni?

first time aku dengar masa dalam kereta.. masa memula dengar tu, macam best, pastu bile dengar lirik terus rase macam nak nanges...

balik rumah cepat-cepat bukak youtube sebab nak layan lagu ni...


memang best.. liriknya mengisahkan pasal pasangan kekasih yang bercinta tapi bercinta di atas restu dan keredhaan Allah..

mesej tu dah sampai tapi mcm slek sikit tang klip video lagu ni lak..

rossa mcam seksi sangat je..huhu..

kalau korang tak pernah dengar lagi jom layan ni..











Tuhan memberikanku cinta
untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
hanya untuk berkasih berbagi denganmu
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

hampa terasa bila ku tanpamu
hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
hanya dirimu satu yang aku inginkan
ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah



thanks for reading,

2 comments:

~..cik PriNCEss..~ said...

lagu ape ni?? sape nynyi???

cik dyla said...

dengar la..
pasha (ungu) dengan rossa..

K I S A H A K U

"Hanya Aku Yang Lebih Mengetahui Diriku"